En marxa la Mediterranean Champion China 2019

En marxa la Mediterranean Champion China 2019
  • L’esdeveniment, organitzat per Mare Nostrum Cup, es disputa a Kunming del 28 de juliol al 2 d’agost

  • Espanyol, Valencia, Celta, Hoffenheim, Crystal Palace, Zenit i San Jose són els clubs internacionals

  • La cerimònia inaugural ha estat vista via streaming per més de 7 milions d’espectadors

La pilota ja torna a rodar a Kunming. La segona edició del torneig de futbol base Mediterranean Champion China ha començat avui amb la cerimònia d’obertura, presidida per Demetrio Albertini, ex jugador del FC Barcelona, ​​AC Milan i de la selecció italiana, campió de 3 UEFA Champions League. L’ex futbolista és l’ambaixador del MCC, l’únic torneig amb llicència FIFA organitzat per una empresa espanyola a Àsia. Els responsables de Mare Nostrum Cup, amb seu a Salou, Espanya, van signar un acord amb la Companyia Asiàtica Xina Sports Futurity Investment (CSFI) per organitzar el MCC fins al 2027. Aquesta segona edició té lloc a Kunming del 28 de juliol al 2 d’agost.

El torneig repeteix el format i es juga a les categories Nois sots-14 i noies sots-13. Hi va haver una fase anterior en què més de 900 clubs xinesos van jugar per aconseguir accedir a la fase final a Kunming i enfrontar-se als equips internacionals. Aquest any la quantitat de clubs procedents de fora d’Àsia ha augmentat, amb un total de 7: RC Celta de Vigo d’Espanya, Crystal Palace (Anglaterra), TSG Hoffenheim (Alemanya), FC Zenit (Rússia) i San Jose Earthquakes (Estats Units) ) competeixen a la categoria masculina, mentre que l’Espanyol i el València, tots dos d’Espanya, juguen a la categoria de dones. En total, hi ha 16 clubs a la recerca del títol U14 Boys i 8 competidors per a les noies U13. Els millors equips asiàtics del MCC 2019 jugaran el Mare Nostrum Cup 2020 a Salou que se celebrarà durant les vacances de Setmana Santa.

La cerimònia d’obertura i el partit San Jose Earthquake vs Chongqing SWM s’han retransmès en directe des del lloc web www.marenostrumcup.com per a un total de més de 7 milions de telespectadors.

Tots els clubs internacionals han començat avui el MCC2019 amb els següents resultats:

BU14 TSG Hoffenheim vs Beijing Sinobo Guoan 3-0
BU14 Zenit vs Shanghai SIPG Football Club 5-0
BU14 San Jose Earthquake vs Chongqing SWM 3-0
BU14 RC Celta vs Tianjian Taida 1-0
BU14 Crystal Palace vs Hebei China Fortune Football Club 0-2
GU13 Espanyol vs SiChuan Football Association 2-0
GU13 Valencia vs Shenzhenu Football Association Team 2-0