Mare Nostrum Cup bat tots els rècords de participants als tornejos de Setmana Santa 2019

Mare Nostrum Cup bat tots els rècords de participants als tornejos de Setmana Santa 2019

Gairebé 600 equips disputaran les competicions MNC Easter de futbol, bàsquet i futsal

Dilluns 1 d’abril hi ha roda de premsa de presentació, al Complex Esportiu Futbol Salou

A l’acte de presentació als mitjans també es parlarà del MCChina i del MNC USA

El MNC Bàsquet es disputa del 15 al 17 d’abril; el MNC Football, del 18 al 21

El torneig MNC Futsal celebrarà la seva segona edició entre els dies 3 i 5 de maig

Els tornejos Mare Nostrum Cupde Setmana Santa, organitzats per l’empresa de mateix nom, s’han convertit en tot un referent a l’esport català i es disputen cada any a Salou i a altres localitats dela Costa Daurada durant les vacances de Pasqua. Les tres competicions, que són MNC Football, MNC Basket – Ciutat de Reus i MNC Futsal, han batut els seus registres de participació per a la nova edició 2019, amb un total de quasi 600 equips, superant de llarg els 494 que van ser la millor xifra, assolida precisament a l’última edició, al 2018.

El MNC Football va ser el primer dels tornejos organitzats per Mare Nostrum Cup, l’any 2001, i en aquest pròxim mes d’abril celebra la seva 19a edició. S’ha passat de 240 a 300 equips de futbol, que competiran en totes les categories de futbol base masculines i femenines entre els dies 18 i 21 d’abril. La seu principal d’aquest torneig és el Complex Esportiu Futbol Salou, però hi ha un total de 28 camps de la província.

Abans del torneig de futbol, però, es disputa el IX MNC Bàsquet – Ciutat de Reus. Si l’any passat hi van participar 204 equips, aquest en seran 220 en 19 categories; es jugaran 28 partits simultanis per a un total de 469 i la Costa Daurada tornarà ser capital del bàsquet per Setmana Santa.

El torneig MNC Futsal no es disputa durant la setmana santa però està englobat en les competicions Easter i es juga entre els dies 3 i 5 de maig. L’any passat aquesta competició es va estrenar amb 40 clubs i al 2019 hi haurà 70, aprofitant també que s’ha ampliat el nombre de categories.

Roda de premsa de presentació, l’1d’abril
Els organitzadors de les competicions Mare Nostrum Cup han convocat una roda de premsa per al dia 1 d’abril, en que presentaran totes les novetats per a l’edició 2019. L’acte es celebrarà a la sala de premsa del Complex Esportiu Futbol Salou a partir de les 11.30 hores. A més dels mitjans de comunicació, també hi ha convidades personalitats del món de l’esport i de la política. A més, els directius de Mare Nostrum Cup aprofitaran la convocatòria per informar dels avenços en l’organització dels tornejos internacionals de l’empresa: el Mediterranean Champion China, que celebrarà la seva 2a. edició aquest estiu, i el MNC USA, projecte a curt termini que pot estrenar-se aquest mateix any 2019.