El RCD Espanyol confirma la seva assistència a la primera edició del torneig MNC Girls 2019

El RCD Espanyol confirma la seva assistència a la primera edició del torneig MNC Girls 2019

TEl torneig serà el primer exclusiu de futbol base femení organitzat per Mare Nostrum Cup
Es disputarà en categories aleví, femení i cadet entre el 31 d’octubre i el 3 de novembre

El complex Futbol Salou, serà l’escenari de la nova competició MNC

Més equips de la Lliga Iberdrola anunciaran la seva participació en les properes setmanes

El MNC Girls 2019 també comptarà amb conjunts femenins del Nord d’Europa

El RCD Espanyol de Barcelona ha demostrat un cop més la seva aposta pel futbol femení formatiu anunciant el seu compromís de participar en el nou torneig MNC Girls 2019 que es disputarà a Salou durant la pròxima tardor.

La competició és la primera que es juga exclusivament en categoria femenina organitzada per Mare Nostrum Cup, empresa especialitzada en la gestió de tornejos esportius, com les competicions MNC que es celebren cada any a Salou a Setmana Santa en Futbol, Bàsquet i Futsal, o el Mediterranean Champion China, primer torneig amb llicència FIFA que es disputa a Àsia.

El MNC Girls celebrarà la seva primera edició entre els dies 31 d’octubre i 3 de novembre del 2019 a les magnífiques instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou. Les categories en que es disputarà el torneig seran aleví, infantil i cadet.

L’Espanyol s’ha volgut sumar al projecte amb el que Mare Nostrum Cup pretén potenciar el futbol formatiu femení quan encara falta un any per a la seva disputa. I no serà l’únic club dels que disputen la màxima categoria estatal femenina, la Lliga Iberdrola, que estarà representat al campionat. En les pròximes setmanes l’organització estarà en condicions d’anunciar dels nous clubs participants.

No hi haurà únicament representació de clubs estatals ja que el MNC Girls 2019 serà un campionat de caire internacional. Mare Nostrum Cup ha confirmat que també es comptarà amb la presència d’equips femenins del Nord d’Europa que aprofiten el bon temps que fa a la Costa Daurada en les dates en què es jugarà el torneig per fer estades de preparació.