El FC Zenit guanya els Quakes a la final BU14 de la Mediterranean Champion China 2019

El FC Zenit guanya els Quakes a la final BU14 de la Mediterranean Champion China 2019
  • L’equip rus va golejar els californians per 0-6 i es va endur el trofeu de la II MCC

  • El Jiangsu Province es proclama campió de la categoria GU13, després de derrotar el Shandong a la final

El FC Zenit de Sant Petersburg es va convertir en el brillant guanyador de la segona edició del Mediterranean Champion China en la categoria BU14. El club rus succeeix al València CF en el palmarès, després de vèncer el Sant Josep Earthquakes 0-6. L’altre guanyador del MCC ha estat per al Jiangsu Province que va derrotar Shadong Luneng a la final GU13 per convertir-se en el primer club xinès a aixecar el trofeu MCC.

A la Final masculina, l’equip rus ja tenia un clar avantatge a la mitja part, guanyant per 0-3, amb tots els gols marcats en sol 3 minuts, entre el 22 ‘i el 25’. Els Quakes mai es van rendir, però la remuntada va ser una missió impossible i a més van acabar concedint tres gols més a la segona meitat.

Veig tots els marcadors del MCC aquí.

Vegi totes les fotos del MCC aquí.

Miri la final BU14 Final i el lliurament de premis aquí.

Miri el RESUM de la final BU14 aquí.

 

Ens veiem al MCC 2020
La segona edició del torneig de futbol base Mediterranean Champion Cina, únic torneig oficial FIFA d’Àsia, organitzat per l’empresa espanyola Mare Nostrum Cup, va finalitzar divendres 2 d’agost amb el lliurament de premis i la festa de cloenda. El torneig ha estat novament un èxit amb 56 partits disputats per 26 equips en la fase final de Kunming, després d’una prèvia amb més de 900 clubs xinesos competint per classificar-se per a la lluita pel títol i enfrontar-se als equips internacionals.

Aquest any ha augmentat la quantitat de clubs provinents de fora d’Àsia, amb un total de 7: RC Celta de Vigo d’Espanya, Crystal Palace (Anglaterra), TSG Hoffenheim (Alemanya), FC Zenit (Rússia) i San Jose Earthquakes (Estats Units) han disputat la categoria masculina, mentre que l’Espanyol i el València, tots dos d’Espanya, ho han fet a la categoria femenina. En total, hi ha hagut 16 clubs a la recerca del títol U14 Boys i 10 competint pel U13 Girls. Els millors equips asiàtics del MCC 2019 jugaran la Mare Nostrum Cup 2020 a Salou, que se celebrarà durant les vacances de Pasqua.

Tots els partits de l’MCC s’han retransmès online via streaming per a milions d’espectadors i les grades de les instal·lacions de Kunming han estat plenes durant tot el torneig. Però el més important ha estat que els nois i noies que han participat al MCC han gaudit molt i han après molt d’aquesta experiència. No podem esperar que arribi el MNC 2020!