Definides les semifinals del Mediterranean Champion China 2019

Definides les semifinals del Mediterranean Champion China 2019
  • Hoffenheim, Zenit, Sant Josep i Luneng avancen a la penúltima ronda després de guanyar els seus partits de quarts de final BU14

  • El València CF és l’únic equip internacional que segueix viu en la categoria GU13. Jiangsu, Shandong i SFA, els seus rivals

El MCC està arribant a les rondes definitives. Les semifinals ja estan definides en les dues categories, BU14 i GU13, i només 4 equips es mantenen vius en cada competició. Hoffenheim (Alemanya), Zenit (Rússia), Sant Josep (Estats Units) i Luneng (Xina) competiran per guanyar el trofeu a la BU14. Mentrestant, a la GU13 hi ha 3 equips locals, Jiangsu, Shandong i SFA, que intentaran que la copa es quedi al país; l’únic equip internacional que pot evitar un èxit xinès és el València CF espanyol.

Les semifinals es jugaran el dijous 1 d’agost, amb el següent horari:

10.00 Xina / 4.00 Europa – BU14 TSG Hoffenheim vs San Jose Earthquakes

10.00 Xina / 4.00 Europa – BU14 Luneng vs FC Zenit

15.00 Xina / 9.00 Europa – GU13 Jiangsu vs València CF

15.00 Xina / 9.00 Europa – GU13 Shandong vs Xangai FA

Veieu tots els resultats del MCC aquí .

 

MCC 2019, després de l’èxit de la primera edició 

La segona edició del torneig de futbol base Mediterranean Champion Xina va començar el dissabte 28 de juliol amb la cerimònia d’obertura, presidida per Demetrio Albertini, exjugador del FC Barcelona, ​​AC Milan i la selecció nacional d’Itàlia, campió de 3 UEFA. Champions League. L’italià és l’ambaixador de l’MCC, l’únic torneig amb llicència FIFA organitzat per una empresa espanyola a Àsia. Al seu costat, altres personalitats van assistir a l’estrena de l’esdeveniment: la Sra. Shi Wenjie, subsecretària general de Kunming; Sr Wang Junsheng, Vicepresident i Secretari General de l’Associació de futbol de la Xina, Sr. Delfin Vives, CEO i Copropietari de la Copa Mare Nostrum; Yu Hongying, director de l’Oficina Esportiva Provincial de Yunnan; Sr. Mu Renzao, Director de l’Oficina Municipal d’Educació i Esports de Kunming; i Wang Jianguang, president de la Xina Future Investment Co Van inaugurar oficialment el Campionat Mediterrani de la Xina (Kunming) 2019 CCM.

Delfín Vives va representar a Mare Nostrum Cup, l’empresa espanyola amb seu a Salou que va signar un acord amb l’empresa asiàtica China Sports Futurity Investment (CSFI) per organitzar el MCC fins 2027. Vives va donar el discurs inaugural agraint a Yunnan Sports Bureau, al govern municipal de Kunming ja CSFI pels seus reeixits esforços en l’esdeveniment, i ha remarcat que el MCC ha construït un pont entre la Xina i la resta del món, amb el futbol com a material de què està fet aquest pont, on jugadors de diferents cultures es reuneixen per transmetre valors esportius comuns, treball dur, coratge per crear un món millor sota l’esperit esportiu de persistència, igualtat, respecte, unitat i amistat.

El torneig ha repetit el mateix format que en 2018, amb les categories BU14 i GU13. Hi va haver una fase prèvia on més de 900 clubs xinesos van competir per arribar a la fase final de Kunming i enfrontar-se als equips internacionals. Aquest any ha augmentat la quantitat de clubs provinents de fora d’Àsia, amb un total de 7: RC Celta de Vigo (Espanya), Crystal Palace (Anglaterra), TSG Hoffenheim (Alemanya), FC Zenit (Rússia) i San Jose Earthquakes ( Estats Units) estan en la categoria masculina, mentre que l’Espanyol i el València, tots dos d’Espanya, han jugat en la categoria femenina. En total, 16 clubs a la recerca del títol U14 Boys i 10 competint pel de U13 Girls. Els millors equips asiàtics del MCC 2019 participaran a la Mare Nostrum Cup 2020 a Salou, que se celebrarà durant les vacances de Pasqua.